Se bat albusele spuma si se adauga apoi 100 gr zahar. Se bat in continuare pana se intaresc bine. Separat se fierbe laptele cu vanilie si cand bolboroseste se ia albus cu lingura si se pune in lapte. Se tin galustele cate 2 min. pe fiecare parte si se scot apoi cu spumiera intr-un vas.
Dupa ce s-au fiert toate galustele, se bat galbenusurile cu restul de zahar si faina. Peste ele se adauga laptele fiert ramas, cu atentie, si se continua fierberea pana se intareste. Se pune apoi peste galuste si se lasa la racit.
Foarteeee bun! ! !
O mâncare de fasole rapidă și tare gustoasă, pentru atunci când ești în criză de timp.
Reteta rapida de fasole cu carnati afumatiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj