Keik

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6oua
  • 6linguri de apa
  • 12linguri de zahar
  • 12 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt
  • 250 gr nuca macinata
  • 1/2sare

Mod de preparare

Separi ouale si bati albusurile cu un praf de sare. Le bati pina incep sa se umfle si pui apa. Bati in continuare si pui zaharul. Continui sa bati pina cind albusul e tare si se tine de mixer. Apoi adaugi galbenusurile si amesteci numai o data. Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt si nuca. Se toarna amestecul peste albusuri si galbenusuri amestecind usur cu o lingura.
Pui amestecul intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la180 grade timp de 30 minute.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti