Se aseaza fideaua in tava, dupa ce in prealabil s-a uns cu untul topit sau se pune uleiul deasupra daca ati uitat de unt ca mine. Am folosit o tava pentru rulada.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa sa se rumeneasca.
Se face un sirop din zahar, apa si cardamon.
Se scoate cardamonul si se toarna fierbinte peste fideaua rumenita.
Intre timp se bate frisca si se adauga peste jumatatea din fidea.
Se acopera cu cealalta jumatate de fidea rumenita.
Se taie in patrate sau dreptunghiuri.
Voua va plac pufoseniile? Se topesc in gura de fragede aceste bunatati din aluat, dar si ce aluat, unul fantastic si nu...
Melci cu unt reteta turceascaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj