Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racit
Crema:
Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, se lasa la racit, se bate frisca si se amesteca cu budinca.
Blatul se taie in forma de inima
Inimioarele se taie in doua, se umplu cu crema, marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos
Se lasa la rece cateva ore!
În aşteptarea nepoţilor mei, le-am pregătit o surpriză dulce: un tort-motănel, cu blat de nucă, bine...
Desert tort Tanu-MotanuEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj