Inimioare cu Crema de Capsuni

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 5 oua
  • 10 lg zahar brun
  • 3 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 8 lg faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 5 lg zahar brun
  • un plic budinca capsuni
  • nuca cocos pentru decor

Mod de preparare

Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racit

Crema:
Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, se lasa la racit, se bate frisca si se amesteca cu budinca.
Blatul se taie in forma de inima

Inimioarele se taie in doua, se umplu cu crema, marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

Se lasa la rece cateva ore!

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci