Inghetata vegana

Portii
4
Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 250 de grame de zmeură congelată;
  • • 250 de grame de coacăze roşii congelate;
  • • 250 de grame de coacăze negre congelate;
  • • 250 de grame de mure congelate;
  • • 100 de grame de cătină congelată;
  • • 4 linguri de sirop de agave;
  • • 4 crenguţe de mentă.

Mod de preparare

Azi vă invit la un desert de vară, uşor de preparat.
Puneţi toate ingredientele, mai puţin menta pe care o folosiţi pentru decor, într-un blender şi le procesaţi până devin pastă.
Aşezaţi compoziţia în pahare şi ornaţi cu frunzuliţe de mentă.
Poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.