Inghetata Green Sugar

Portii
3
Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 linguri Ciocolata calda Green Sugar
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml frisca
  • sos de ciocolata

Mod de preparare

Intr-un vas de dizolva ciocolata calda Green Sugar in laptele de cocos si se amesteca pana la omogenizare. Cand ciocolata este dizolvata, se amesteca cu frisca batuta, dupa care se toarna intr-o caserola si se introduce la congelator pentru 4-5 ore.
Inghetata se amesteca la fiecare 30 de minute pentru a sparge acele de gheata care se formeaza si pentru a obtine o textura mai cremoasa.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de portocale

Desert tort cu jeleu de portocale
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj