Inghetata Falsa cu Coacaze Negre

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g iaurt gros
  • -1- 2 maini de coacaze negre
  • -2- 3 buc turta dulce
  • -zahar pudra vanilat
  • dupa gust
  • -1 plic “ Finesse Vanille Bourbon” Dr Oetker sau 2 pliculete zahar vanilat
  • ori coaja rasa de lamaie
  • dupa preferinta
  • -2- 3 linguri sirop de coacaze negre
  • pentru culoare
  • -3- 4 patratele de ciocolata
  • tocate grosier
  • -biscuiti patrati sau dreptunghiulari
  • de buna calitate
  • pentru servit
  • -choco rolls
  • pentru servit
  • -coacaze negre
  • pentru ornat

Mod de preparare

Pisati turta dulce.
Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata.
Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre.

Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati.
Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare.
Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile.

Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta.

Scoateti "inghetata" prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre.

Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.