Inghetata de Orez cu Miere si Iaurt

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g orez
  • 1 dl lapte
  • 1 lingurita coaja de portocale
  • 2 pahare de iaurt
  • 2 linguri miere
  • 300g frcte de padure
  • 1 lingura zahar
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu laptele (1 dl) si 2 dl de apa, coaja de porticala si sare, dc mai e nevoie de apa mai adaugati (depinde de orez, si tb sa rezuklte fiert bine).

Se lasa orezul fiert la racit, apoi se mixeaza cu mierea si iaurtul si se pune la congelator.

Se amesteca fructele de padure cu zaharulsi se lasa sa la temperatura camerei.

Inghetata se mixeaza in blender si se aseaza in cupe impreuna cu fructele de padure amestecate cu zaharul.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...