Inghetata de Iaurt si Sos de Capsuni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • Inghetata:
  • 250g branza mascarpone
  • 2 iaurturi normale (125g)
  • 120 g zahar pudra
  • Sosul de capsuni:
  • 200g capsuni
  • 30g zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un vas se pune branza, iaurtul si zaharul pudra si se amesteca cu mixarul pana se obtine o pasta omogena.

Apoi punem crema la rece in congelator. Se scoate din cand in cand si se amesteca ptr a se rupe cristalele de gheata.

Intre timp preparam sosul de capsuni (sau zmeura dupa preferinta).
Se serveste ornata dupa imaginatia si gustul fiecaruia.
Repede usor si bun...

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...