Inghetata de Iaurt si Sos de Capsuni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • Inghetata:
  • 250g branza mascarpone
  • 2 iaurturi normale (125g)
  • 120 g zahar pudra
  • Sosul de capsuni:
  • 200g capsuni
  • 30g zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un vas se pune branza, iaurtul si zaharul pudra si se amesteca cu mixarul pana se obtine o pasta omogena.

Apoi punem crema la rece in congelator. Se scoate din cand in cand si se amesteca ptr a se rupe cristalele de gheata.

Intre timp preparam sosul de capsuni (sau zmeura dupa preferinta).
Se serveste ornata dupa imaginatia si gustul fiecaruia.
Repede usor si bun...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj