Inghetata de Capsuni si Banane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 banane coapte, taiate felii, puse la congelat cu o seara inainte, nu inainte de a fi stropite cu
  • -sucul de la o jumatate de lamaie
  • -aprox 300 g capsuni (ale mele erau congelate)
  • -sirop de agave 3-4 linguri sau dupa gust/miere sau zahar praf
  • -2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

Cantitatile pot varia in functie de gusturile fiecaruia. Am folosit de data aceasta. Se mixeaza totul intr-un blender de putere mare (al meu are 900 w), altfel riscati sa se defecteze. Consistenta inghetatei este potrivita pentru a fi servita imediat.

Ce ramane, daca mai ramane :lol:, se pastreaza la congelator.
Desi are ingrediente simple, inghetata este delicioasa si foarte naturala.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj