Inghetata cu Fructe si Migdale

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o cana - 250 ml - lapte de migdale (l-am preparat cu aparatul de procesat lapte de soia, dar exista si in comert); se poate inlocui si cu lapte de soia cu aroma de vanilie
  • - o cana de fructe; eu am avut doar capsuni, dar visinele le-a si preferat (anul acestea le-am ratat)
  • - o cana amestec de nuci, migdale
  • - 4 vanilii
  • - sirop de agave dupa gust; se poate inlocui cu miere sau zahar brun
  • - 3 linguri de avocado copt - eu nu am avut si am folosit ulei de palmier; dar e de preferat avocado deoarece da inghetatei o consistenta mai cremoasa

Mod de preparare

Se mixeaza totul in blender si se da la congelator. La o ora, se scoate si se amesteca energic, pentru a sparge acele de gheata care se formeaza. Se repeta procedeul de inca 2-3 ori. Eu nu am facut-o decat o data, din cauza lipsei de timp.

P. S. Reteta apartine L. Pop, careia ii multumesc pentru acest desert minunat.


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata

 Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj