Se ia un pahar de lapte caldut si i se adauga grisul, se amesteca sa nu se faca cocoloase.
Intr-o oala se aduga restul de lapte, zaharul, sarea si untul. Apoi se adauga grisul si se lasa la foc mic, amestecand continuu.
Intr-o farfurie adanca se pune mai intai caramelul (de capsuni in acest caz), apoi grisul fiert si se decoreaza cu ciresele confiate (sau orice alte fructe).
Pofta buna.
Prima oară, adică în urmă cu 22 de ani, când am văzut preparatul ăsta sincer mi-a venit să vomit :((( Cum o fi...
Caltaboși răgățeniAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.