Gogosele cu Aroma de Scortisoara, Susan si Sirop de Miere

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg faina
  • un cub drojdie (25gr)
  • o lingurita rasa sare
  • apa calduta cat e necesar ca sa iasa un aluat moale
  • mai moale ca la cozonac
  • 1 lingura zahar
  • ulei pentru a le praji
  • sirop facut din parti egale de apa
  • zahar si miere (fiert)

Mod de preparare

Se face un aluat si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se fac apoi bilute cu mainile unse cu ulei si se prajesc in ulei, se scot pe un servetel si se pune peste ele acel sirop cu miere, caldut, deasupra se pune scortisoara si susan sau nuca macinata

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pachetele cu bezea si nuca

Chiar nu ştiam cum să le spun acestor prăjiturele delicate,care nu sunt nici fursecuri,nici biscuiţi. Pot doar să vă...

Desert pachetele cu bezea si nuca
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.