Faina se freaca intre palme cu untul pana se formeaza firimituri mici de aluat apoi se pune drojdia deja dospita putin in mijlocul fainii, cele doua oua si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins (nu moale, dar nici vartos)
Se imparte in trei parti egale si se intind:
> prima foaie se puna in tava peste ea se pune un strat de gem de caise si deasupra se pune jumatate din cantitatea de nuca macinata amestecata cu zahar dupa dorinta fiecaruia.
>Se pune a doua foaie peste, din nou se unge cu marmelada de caise (gem) si se pune a doua jumatate de cantitate de nuca.
>Se acopera cu a treia foaie si se impunge cu furculita. Se coace la foc potrivit spre mai iute (dar nu iute) Se scoate din cuptor dupa ce am luat proba cu scobitoarea, se lasa la racit.
Deasupra se pune o glazura de ciocolata topita
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.