Pentru ca am vrut ca aceasta gelatina sa iasa acrisoara am obtinut sucul din lamai si l-am amestecat cu apa (pina la 1000 ml).
Din acest amestec (apa si suc de lamaie) am luat cat trebuie pentru a dizolva gelatina (asa cum scrie si pe pliculetele de gelatina, aproximativ 200 ml) si am lasat un pic gelatina sa se inmoaie (o sa numesc acest vas Vasul1). In restul sucului am pus zaharul (Vasul 2).
Dupa aproximativ 10 minute, dupa ce gelatina s-a inmuiat si oarecum dizolvat, am pus-o peste sucul cu zahar din Vasul 2. Am adaugat si amidonul incet, l-am amestecat si apoi am pus tot amestecul pe foc mic amestecand continuu pina se ingroasa.
Se pune in vas, se lasa sa se raceasca si apoi se introduce la frigider.
Se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.