Fursecuri Fara Gluten

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina de orez
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodium
  • Un varf de cutit de sare
  • 100 g unt
  • 1 ou, batut
  • 100 g zahar
  • Pentru decor (optional)
  • 75 g ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.
Se intinde o foie de 1, 5 cm grosime si se taie in formele dorite. Aluatul e modelabil, prin urmare se pot face niste bilute mai plate si in mana (cum am facut eu).

Se coc la 160 de grade c, timp de 8-10 minute.
Se scot din tava dupa ce s-au racit (sunt foarte sfaramiciosi cat sunt fierbinti).

Decorare:
Se pot decora cu orice glazura. Eu am decorat cativa cu ciocolata pe care am topit-o in prealabil si cativa i-am lasat simpli.
Din ingredientele mentionate ies 24 de biscuiti.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de ciuperci pleutorus

De fapt tot un fel de tocăniță de ciuperci, doar că am folosit usturoi și ceapă verde.

Ostropel de ciuperci pleutorus
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj