Fursecuri cu multa ciocolata

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g unt moale
  • 85 g zahăr
  • 250 g făină
  • 2 linguri cacao neagră
  • 100 g ciocolată

Mod de preparare

Se amestecă untul cu zahărul pentru câteva minute, apoi se încorporează făina cernută împreună cu cacaua. Se adaugă şi ciocolata tăiată în bucăţele şi se frământă amestecul cu mâna. Se formează un baton cu diametrul de 4 – 5 cm care se înveleşte în folie de plastic şi se dă la frigider pentru o oră sau cam 20 de minute la congelator.

Se taie în cercuri de jumătate de cm grosime care se mai modelează cu mâna înainte de a fi puse în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc cam 10-12 minute. Se lasă la răcit în tavă.

Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...