Fursecuri cu multa ciocolata

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g unt moale
  • 85 g zahăr
  • 250 g făină
  • 2 linguri cacao neagră
  • 100 g ciocolată

Mod de preparare

Se amestecă untul cu zahărul pentru câteva minute, apoi se încorporează făina cernută împreună cu cacaua. Se adaugă şi ciocolata tăiată în bucăţele şi se frământă amestecul cu mâna. Se formează un baton cu diametrul de 4 – 5 cm care se înveleşte în folie de plastic şi se dă la frigider pentru o oră sau cam 20 de minute la congelator.

Se taie în cercuri de jumătate de cm grosime care se mai modelează cu mâna înainte de a fi puse în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc cam 10-12 minute. Se lasă la răcit în tavă.

Poftă bună!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca de macrou

Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...

Zacusca de macrou
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti