Fursecuri cu bezea si nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • faina 05 kg,
  • drojdie(cat o boaba de porumb),
  • sare,
  • un pachet margarina sau unt,
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Din toate ingredientele se framanta o coca potrivita.
Albusurile se bat spuma tare cu trei linguri de zahar la un albus.
Se intinde o foaie subtire in dreptunghi, se pune bezeaua (dar nu prea multa) si se ruleaza.

Se taie rulouri care se pun in tava cu un sfert de miez de nuca care se preseaza bine in albus.

Se coc aproximativ 20 min.

Coca se face seara si se tine la rece toata noaptea
Se pot glazura cu ciocolata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.