Fondant pentru Torturi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zahar pudra cernut
  • 30 g gelatina
  • 60 ml suc de lamaie

Mod de preparare

Se topeste gelatina in sucul de lamaie pe baie de aburi, dupa care se adauga putin cate putin zaharul pudra, se framanta pana nu se mai lipeste de maini. Se pastreaza inchis bine in folie alimentara si pus intr-o punga.

Se poate folosi imediat. Cand il folosim dupa un timp de stat in frigider sau in dulapul din bucatarie se pune un pic in mw si daca e prea tare se adauga un strop de apa. Reteta am luat-o de la un cofetar faimos de aici de la Costiera Amalfitana.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj