1. se dizolva zaharul in apa
2. se fierbe avand grija sa spalam marginile vasului cu o pensula inmuiata in apa
3. cand este aproape legat se adauga glucoza lichida(mierea)
4. se ia proba in apa rece, turnand cateva picaturi
5. Daca se strange ca o bomboana cleioasa, atunci proba e buna
6. se toarna intr-un vas de marmura sau sau pe o masa de marmura umezite cu apa rece, se stropeste si la suprafata si se lasa un pic sa se racoreasca
7. se tableaza (amesteca) cu o lopatica . . . eu am folosit mixerul, pana se albeste
chiar daca se intareste nu e nici o problema . . . pentru al folosi se pune int-un vas pe baie de apa si el se inmoaie . . . il puteti amesteca cu cacao, cafea sau colorant aromatizandul cu diferite arome
se mai poate face un barot din el daca il framanti foarte bine cu zahar pudra apoi sa-l razi prin razatoarea de lamaie
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.