Mod de preparare coji:
Pentru cojile de eclere, puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare.
Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o lingura de lemn, pana incepe sa se dezlipeasca de pe fundul vasului.
Opriti focul si lasati compozitia sa se raceasca.
Adaugati treptat cate un ou, amestecand bine cu mixerul.
Puneti compozitia intr-un posh si formati eclerele in tava, pe hartie de copt, la distanta unele fata de celelalte.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 grade si nu deschideti deloc pe toata durata coacerii.
Lasati in cuptor 10-15 minute, pana devin usor aurii deasupra si sunt umflate bine.
Scoateti eclerele si lasati-le la racit.
Pentru crema, incalziti smanatana lichida, apoi adaugati-o peste ciocolata rupta bucatele si omogenizati bine.
Adaugati untul, coaja de portocala si esenta de rom.
Ungeti cu o pensula capacele de la eclere si lasati restul de crema sa se raceasca.
Bateti crème patisserie si amestecati apoi cu crema de ciocolata.
Umpleti eclerele cu crema de ciocolata, puneti capacele si presarati fulgi de cicolata deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.