Se iau pahare mai mari, cu gura mai larga, cu picior si se aranjeaza pe masa. Se pune in fiecare pahar (sant 4 la numar sau 6 depinde de marimea lor) cate un strat de iaurt simplu, neandulcit si fara arome.
Peste iaurt se pune cate o lingura de nutella care a fost incalzita in prealabil (ca sa fie mai lichida putin), apoi un strat de smeura proaspat culeasa din gradina (spalata desigur), din nou un strat de iaurt, altul de nutella si iar smeura, tot asa pana se umple paharul.
Ultimul strat sa fie smeura peste care se pune un mot de iaurt si se decoreaza cu nuca pisata, sau fulgi de migdale putin prajite sau pistachio pisate, dupa preferinta. Se da la frigider, se serveste rece in zilele caniculare.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.