- Migdalele se maruntesc in robotul de bucatarie. Migdalele maruntite se trec printr-o sita cu ”ochiuri mari” (pulberea va ajunge in bol iar bucatelele mai mari vor ramane in sita). Din migdalele ramase in sita se pun 50 g intr-un bol separat (ele vor fi flolosite ulterior). Restul migdalelor maruntite se pun intr-un vas cu diametrul mare.
- Se adauga in vas untul, biscuitii, cacaoa, cafeaua, esenta de cafea si zaharul pudra. Se amesteca foarte bine toate ingredientele.
- Din amestecul rezultat se modeleaza cu palmele mici sfere aproximativ egale.
- Acestea se tapeteaza apoi cu migdalele maruntite pastrate (micile sfere se rostogolesc usor in bolul cu migdale maruntite).
- Se pastreaza la rece 2 ore inainte de servire.
Tocanita de ciuperci este un preparat extrem de gustos dar plin de proteine, minerale si vitamine. Se pregateste usor si...
Tocanita de Ciuperci (Reteta Video)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj