Desert cremos la pahar cu mure si piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Crema de mure:
  • mure – 200 g
  • crema de branza – 150 g
  • frisca lichida – 100 ml
  • zahar pudra – 50 g
  • Crema de ciocolata alba:
  • ciocolata alba - 100 g
  • smantana lichida - 100 g
  • unt – 50 g
  • In plus:
  • mini bicuiti oreo – 100 g
  • mure – 200 g
  • piersici – 2 buc

Mod de preparare

Pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical, adaugati apoi peste ele crema de branza, zaharul pudra si frisca lichida si mixati pana obtineti o crema pufoasa, fina si consistenta
Puneti crema de mure la rece
Pentru crema de ciocolata alba, incalziti smantana lichida, dar fara sa o fierbeti si turnati-o peste ciocolata alba rupta bucati
Omogenizati bine, apoi adaugati untul si amestecati lejer, pana se topeste
Lasati si crema de ciocolata alba la frigider 10-15 minute
Intre timp, spalati fructele, lasati murele la scurs intr-o strecuratoare
Curatati piersicile de coaja si taiati-le cubulete
Puneti biscuitii oreo intr-o punga si zdrobiti-i cu facaletul
Pregatiti doua pahare inalte si puneti la baza doua linguri de biscuiti zdrobiti in fiecare pahar
Adaugati un strat de crema de mure, apoi mure proaspete, crema de ciocolata alba, cubulete de piersici, crema de mure si terminati cu mure proaspete
Ornati cu o lingura de crema de ciocolata alba, frunzulite de menta si un mini-biscuite Oreo

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec simplu

Super simplu de facut! Puteti folosi aceeasi reteta si pentru prajiturile cu fructe.

Desert chec simplu
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj