Se bat ouale cu zaharul bine cu mixterul pana se topeste zaharul, Intr-un castron se amesteca faina, amidonul, praful de copt si vanilia. Dupa care se adauga peste compozitia de oua in pooaie alternand cu uleiul se amesteca bine cu o lingura de lemn, nu va speriati ca aluatul iese mai tare asa trebuie sa fie.
Se pun in forme cam jumatate de forma sau un pic mai mult dupa care se adauga bucati de fructe, alune, ciocolata ce iti place acestea se amesteca in compozitie cu lingurita sa intre in ea. Se dau la cuptor la 170 grade pentru 20 min.
In compozitie se poate adauga si cacao eu am facut 12 albi si 12 cu cacao. Eu ii pun in forme cu clestele de luat inghetata este foarte usor.
In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.