1/ Desprindeti coaja de fruct in fasii
Folositi un cutit spacial (cel de decojit legume) pentru a desprinde fasii din portiunea colorata a cojii. Incercati sa nu taiati si din pielita alba a fructului, care este amaruie. Daca din greseala, taiati si din partea alba, indepartati-o de pe fasie cu ajutorul unui cutit cu lama mica.
Folositi ca atare sau taiati-le marunt.
2/ Taiati fasiile in bucatele mici
Puneti una peste alta 2- 3 fasii, apoi taiati-le longitudinal in benzi foarte fine, cu ajutorul unui cutit de bucatarie.
Taiati apoi benzile de-a latul in bucatele foarte mici.
Folositi ca atare.
Pot să vă spun că toate ingredientele acestui preparat: Perișoare de pui și tortelloni în sos de legume, au...
Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legumeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj