Cum se Rade Coaja Citricelor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -citrice (lamai
  • portocale
  • mandarine
  • etc)

Mod de preparare

1/ Radeti fructul pentru a obtine coaja rasa de citrice
Citricele sunt fructele cele mai usor de ras atunci cand sunt intregi.
Folositi o razatoare speciala pentru citrice sau o razatoare tip cutie (folositi partea cu dintii fini) pentru a inlatura partea colorata a cojii, dar nu si pielita alba de dedesubt care este amaruie.

Treceti fructul peste dintii razatoarei si intoarceti mereu fructul pentru a obtine doar coaja colorata a citricelor.

2/ Curatati razatoarea
Curatati toata coaja rasa din interiorul razatoarei, acolo unde se aduna ea in mod normal.
Spalati imediat razatoarea, sub jet de apa.

Dupa radere, stoarceti fructul, daca aveti nevoie si de zeama.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa