Cum se Rade Coaja Citricelor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -citrice (lamai
  • portocale
  • mandarine
  • etc)

Mod de preparare

1/ Radeti fructul pentru a obtine coaja rasa de citrice
Citricele sunt fructele cele mai usor de ras atunci cand sunt intregi.
Folositi o razatoare speciala pentru citrice sau o razatoare tip cutie (folositi partea cu dintii fini) pentru a inlatura partea colorata a cojii, dar nu si pielita alba de dedesubt care este amaruie.

Treceti fructul peste dintii razatoarei si intoarceti mereu fructul pentru a obtine doar coaja colorata a citricelor.

2/ Curatati razatoarea
Curatati toata coaja rasa din interiorul razatoarei, acolo unde se aduna ea in mod normal.
Spalati imediat razatoarea, sub jet de apa.

Dupa radere, stoarceti fructul, daca aveti nevoie si de zeama.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.