Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se adauga faina impreuna cu praful de copt. Se pun ouale batute cu zahar si zahar vanilat. Se amensteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna laptele,treptat.
Compozitia se toarna in tava si se da la cuptor, la foc moderat,cam 40 de minute, pana incepe sa capete culoare aurie.
Prajitura va fi formata din blat si crema (un fel de "Prajitura desteapta"), iar deasupra va fi o crusta aurie, crocanta si extraordinar de gustoasa de cocos.
Reteta e luata din revista "Femeia de azi", mi-a placut ca e cu cocos si am zis s-o incerc si eu...:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.