Se taie capac la portocale, li se scoate miezul, care se marunteste si se strecoara de zeama. Se bate smantana (trebuie sa fie FOARTE RECE) cu mixerul. Se pune la frigider. Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Sucul de la portocale se amesteca INCET cu albusurile pt a nu scadea. Se adauga smantana batuta. Cu acest amestec se umplu portocalele, apoi se pun in congelator (daca vrei inghetata) sau doar la frigider (daca vrei crema)!
Se pot orna cu ciocolata rasa!
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.