Crema Finetti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr lapte
  • 1/2 pachet unt,
  • nuca taiata sau stafide sau alune

Mod de preparare

Zaharul, faina, cacaua, laptele se amesteca, se fierb pana se ingroasa la foc mic, se ia de pe foc se adauga untul,

Se amesteca pana se dizolva, se adauga, nuca, alune sau stafide si se lasa la rece.
se poate folosi si la prajituri,sau cu paine.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...