Frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanilie, inglobati faina si amidonul, apoi subtiati cu laptele usor caldut. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dati vasul deoparte, acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit.
Pentru a fi mai fina, treceti crema printr-o sita, imediat dupa ce a fiert.
Crema se foloseste, in general, la produsele de patiserie.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in...
Desert prajitura de post cu suc de rosiiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.