Crema de Vanilie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 galbenusuri
  • -2 linguri zahar pudra
  • -2 linurite esenta de vanilie
  • -1 lingura faina + 1 lingura amidon
  • -2 cani lapte (200 ml / cana)

Mod de preparare

Frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanilie, inglobati faina si amidonul, apoi subtiati cu laptele usor caldut. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dati vasul deoparte, acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit.

Pentru a fi mai fina, treceti crema printr-o sita, imediat dupa ce a fiert.
Crema se foloseste, in general, la produsele de patiserie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

               ,,Reteta Romaneasca "...

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj