Crema de Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cupcakes
  • 220 g branza Philadeplhia
  • 80-100 g zahar praf
  • 60 g unt
  • esenta de vanilie/lamaie/capsuni/portocale etc (ce va place)
  • bomboane (caramele, jeleuri, acadele)

Mod de preparare

Am facut un blat normal de tort (o jumatate de cantitate) in care am pus 4 lingurite de mac. Am turnat in forme de muffins in care am pus din timp chese cerate. Compozitia am impartit-o egal intre cele 8 cupcakes si le-am copt.

Intre timp am facut crema.
Branza moale am batut-o cu mixerul pana a devenit pufoasa (1 minut), am adaugat untul moale, am batut din nou pana la omogenizare( jumate de minut). Apoi am adaugat zaharul praf, am amestecat cu lingura de lemn, am omogenizat, am adaugat esenta de lamaie (din asta am pus pentru ca merge tare bine cu macul) si am batut din nou cu mixerul pana a devenit pufoasa din nou.

Am pus in cornetul de decorat si am impartit branza pe suprafata celor 8 cupcakes. Le-am decorat pentru copii cateva bucati si pentru adulti restul.

Eu am facut portie dubla

PS 1* La crema asta se pot adauga fructe proaspete (capsuni, zmeura, caise, piersici) in general tot ce este mai moale si zemos, coaja de lamaie/portocala, fructe confiate... N posibilitati

PS 2** Daca folositi caramele pentru urechile maimutei, sa fie din cele neumplute si ca sa se poate modela usor ele se incalzesc pentru 6 secunde in cuptorul cu microunde.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Roxana

Tortul este pentru nepoata mea,de aceea i-am dat numele ei.A vrut un tort cu blat ciocolatos şi cremă de brânză,dar şi...

Tort Roxana
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj