Cozonac Dina

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 3 cani faina,
  • 5 galbenusuri
  • 2 batoane de unt (200grame)
  • coaja de la lamaie
  • (marimea canii, e ceia ce vedeti in imaginea cu ingredientele)

Mod de preparare

O cana lapte caldut, 4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie se pun la dospit 10 minute, se amesteca cu restu si se framinta pina se deslipeste de pe vas(circa 10 minute).

Se imparte in 4 bucati si se intinde foi subtiri.
Se fac 4 foi subtiri. Umplutura...ce doriti.
Eu le-am implut cu 2 cu rahat, ciocolata alba si neagra, si cu 3 albuse batute spuma cu zahar+cacao si rom.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...