Cei 250 ml lapte ii punem la incalzit si dizolvam in el 25 gr drojdie impreuna cu 1 lingura zahar si 1/2 lingurita sare. 700 gr faina amestecam bine cu 250 gr untura, adaugam laptele in care am dizolvat drojdia, zaharul si sarea si punem cele 2 oua
Framantam bine pana obtinem un aluat omogen pe care il vom lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a dospit aluatul il intindem cam de 1 deget grosime si cu un paharel il decupam. Fiecare bucata decupata pe un pic de faina il intindem cu sucitorul in foita subtire, punem la un capat umplutura (eu am folosit rahat si dulceata de prune) il rulam si ii dam forma de cornulet.
Asezam cornuletele in tava si le dam in cuptorul incalzit in prealabil pana devin rozalii. Fierbinti, cum le scoatem din cuptor tavalim cornuletele in zahar pudra in care punem si 1 plic de zahar vanilat macinat.
Eu am obtinut 97 bucati de cornulete delicioase (am decupat aluatul cu un paharel cu diamentrul de 5 cm).
Un fel de salam de biscuiti cu imbracaminte .....
Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj