Amestecam intr-o cratita nuca, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, stafidele si esenta de rom.
Adaugam laptele si doua linguri mari de visine desamburite si punem totul la fiert la foc mic amestecand in continu pana se ingroase comp. Asa trebuie sa arate la final . Se umple clatita cu compozitia si se impatura .
Se poate servi ornata cu glazura de ciocolata.zahar pudra si chiar cu frisca.
Dar ptr. a impresiona musafirii se poate servi si flambata.(se toarna un pic de rom pe clatita si se aprinde)
Pofta buna !
Nu mai facusem de mult un tort si am zis ca ar fi momentul. M-am tot gandit cu ce sa-l umplu si m-am oprit la aceste doua...
Tort cu crema de castane si crema de ciocolata albaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj