Ciokkostek

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 150 gr unt
  • 200 gr ciocolata neagra
  • fulgi de cocos (pentru decor)
  • cacao (pentru decor)

Mod de preparare

Se rupe ciocolata in bucati mici si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bain marie, apoi se lasa la racit.

Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se amesteca toate ingredientele foarte bine.

Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cate o scobitoare.

Jumatate din bilute le dam prin fulgi de cocos si jumatate prin cacao.

Se dau la frigider pana in momentul servirii.

Pentru decor, fulgii de cocos si cacaua se pot inlocui cu alune, nuca, fistic... dupa preferintele fiecaruia.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa