Se cerne laptele praf.
Intr-o cratita se amesteca 300 ml apa cu zaharul si se fierbe fierbe pana se leaga siropul.
Se ia vasul de pe foc, se adauga ciocolata rupta bucatele mici (cacaua), se amesteca pana se topeste si se adauga laptele praf.
Se amesteca enegic si apoi se adauga zaharul vanilat si untul.
Intr-o tava umezita cu apa rece se toarna compozitia de ciocolata.
Dupa cateva ore dupa ce a stat la rece, se taie ciocolata cu ajutorul unui cutit udat cu apa fierbinte.
Pofta buna la acest deliciu!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.