Punem cei 150 ml apa la fiert impreuna cu 500 gr zahar. Fierbem timp de 4 minute siropul rezultat la care adaugam apoi si cei 100 gr Rama si mai lasam pe foc pana se topeste. Amestecam intr-un vas laptele praf cu 50 gr cacao, apoi o cernem si o turnam la siropul de mai sus (luam de pe foc cand adaugam laptele praf). Amestecam bine pana totul se omogenizeaza.
Ungem o forma cu margarina si ciocolata rezultata o turnam in ea. Cu un cutit umezit portionam ciocolata si o lasam la racit.
Dupa 20 minute ciocolata poate fi servita.
In siropul fierbinte inainte de a pune laptele praf se poate pune nuca, alune, stafide.
Torturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...
Tort de prune cu mentaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj