Cheesecake cu zmeura fara coacere

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cani nuci caju
  • sucul de la doua lamai
  • 1 1/2 cana miere
  • 1 cana unt de cocos/ulei de palmier
  • un praf de sare
  • 300 grame zmeura
  • nuca de cocos pentru decor

Mod de preparare

Hidratam nucile caju minim 10 ore. Mixam doua cani de caju, apoi adaugam zeama de lamaie, un praf de sare, jumatate din cantitatea de miere si unt de cocos pana cand obtinem o pasta cremoasa. Dam compozitia la frigider.

Mixam si celelalte doua cani de nuci caju impreuna cu miera ramasa si zmeura. Spre final adaugam untul de cocos ramas si praful de sare.

Intr-o forma de tort alternam cele doua compozitii. Dam forma la congelator pana cand prajitura se intareste. Inainte de a servi decongelam cheesecake-ul in frigider. Ornam cu nuca de cocos sau fructe (zmeura mea a fost destul de zobita si nu am putut sa decorez).

Prajitura poate fi pastrata pana la sapte zile in congelator (atentie: este de preferat intr-un compartiment separat de alte produse)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.