Biscuiţii se macină, se adaugă untul topit , zahărul, 1 vanilinat şi se omogenizează.
Într-o formă de tort cu marginile detaşabile ( diametru cca. 25 cm) se aşează compoziţia si se nivelează apoi se pune la frigider timp în care se prepară crema.
Gelatină albă mărunţită se prepară după instrucţiunile de pe plic.
Într-un vas se mixează brânza cu zahărul si zahăr vanilinat până devine o cremă, se adaugă treptat gelatina şi apoi frişca bătută.
Crema obţinută se toarnă peste blatul de biscuiţi, iar deasupra se pun visinele din compot, dar fara samburi, apoi gelatina de fructe (se prepară după instrucţiunile de pe plic) şi se pune la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este să stea peste noapte.
Jeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti