Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

Portii
8
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 15 napolitane cu cremă de vanilie;
  • - 250 g ricotta;
  • - 250 g mascarpone;
  • - 2 linguri de suc de lămâie;
  • - 1 lingură de coajă de lămâie;
  • - 2 ouă;
  • - un praf de sare;
  • - 100 g zahăr pudră;

Mod de preparare

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;
- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.