Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

Portii
8
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 15 napolitane cu cremă de vanilie;
  • - 250 g ricotta;
  • - 250 g mascarpone;
  • - 2 linguri de suc de lămâie;
  • - 1 lingură de coajă de lămâie;
  • - 2 ouă;
  • - un praf de sare;
  • - 100 g zahăr pudră;

Mod de preparare

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;
- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.