Cheesecake cu Ciocolata (la rece)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti digestivi
  • 100 g margaria
  • 400 g crema de ciocolata
  • 500 g mascarpone
  • 50 g zahar pudra
  • 1 ceasca cereale

Mod de preparare

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii o pasta si mai adaugi o lingura de crema de ciocolata.
Asezi blatul astfel obtinut intr-o tava rotunda cu pereti detasabil, uniformizandu-l cu dosul unei linguri. Dai tava la frigider.
Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine spumoasa. Adaugi restul de crema de ciocolata si bati pana totul devine o crema pufoasa.
Asezi crema peste biscuiti, decorezi cu cerealele si dai la frigider pentru 3 ore.
Servesti cu sos de ciocolata.
Se serveste cu sos de ciocolata, taiat felii, direct de la frigider.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri fragede (fara unt)

Cred ca e una dintre cele mai simple retete de fursecuri. Se face foarte usor si nu necesita multe ingrediente...dar este...

Fursecuri fragede (fara unt)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj