Freci ouale cu zaharul, pana devin spumoase.
Adaugi laptele, uleiul, zeama si coaja de lamaie. Continui sa bati compozitia pana capata o consistenta fina.
Separat, intr-un bol, amesteci faina, nucsoara si praful de copt.
Combini cele doua compozitii obtinute si amesteci pana la omogenizarea lor completa.
Torni amestecul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si dai la cuptorul incalzit, 40-50 min, pana ce checul este copt si capata o culoare frumoasa.
Il lasi la racit 20 min in tava, apoi il scoti si-l pudrezi ci zahar praf sau il ornezi dupa preferinta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.