Intr-o cratita, se pune untul, zaharul, cacaua, laptele, romul, vanilia, la foc slab, amestecandu-se, pana da in clocot.
Se ia vasul de pe foc. Se scot 5 linguri din compozitie (care se pun deoparte) si se lasa sa se racoreasca.
Se adauga la amestecul din cratita galbenusurile, faina, praful de copt dizolvat in zeama de lamaie si albusurile batute spuma.
Se tapeteaza o forma de chec cu unt si faina in care se toarna amestecul, apoi se da la cuptorul incins, la foc potrivit.
Cand este copt si frumos rumenit, se scoate din forma cat este cald, se unge cu compozitia pastrata si se lasa sa se raceasca.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.