Capsuni cu Sos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • capsuni - dupa preferinte
  • ghimbir proaspat - 4-5 feliute taiate subtire
  • zahar - 2 linguri
  • lamiie coaja - citeva fisii tiate juliene
  • sofran pulbere - un virf (pentru culoare)

Mod de preparare

Dizolvati zaharul in apa fierbinte, adaugati ghimbirul si lamia taiata juliene, reduceti pina la viscozitatea dorita, colorati cu sofran ... asezati capsunile si serviti cu sos linga ele .... dupa preferinta puteti alege si alte combinatii ...


Atentie: nu folositi mult ghimbir deoarece sosul devine " picant"

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...