Cake simplu

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 4 oua
  • 2 pahare de zahar
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • Putina coaja de lamaie si portocala
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul se adauga uleiul,apa si mirodeniile. Praful de copt se amesteca cu faina si se varsa in ploaie peste primul amestec. Va se unge si tapeteaza cu faina sau cu hartie, se varsa compozitia . Se da la cuptorul preincalzit la 180° C cam 35 minute. Se incearca pe mijloc cun cutitascutit.


Se serveste cu zahar pudra alaturi de un ceai sau o cafea. Putem alatura si unui pahar de vin alb demi-dulce si parfumat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.