Bulgarasi cu Cocos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 pachet margarina (250 gr)
  • 1 litru lapte
  • 100 gr visine din visinata
  • 100 gr rahat taiat cubulete
  • 200 gr zahar sau dupa gust
  • 100 gr cacao
  • 50 ml visinata (obtional)
  • 150 gr nuca de cocos

Mod de preparare

Macinam fin biscutii la robot, sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul, cacaoa si margarina. Lasam pana la punctul de fierbere.

Lasam putin la racit, dar nu de tot. Turnam siropul peste biscuitii macinati. Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii. Cu o lingura luam din pasta de biscuiti, punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.

Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos. Lasam la frigider pana se racesc bine.

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu reţetă originala

Iata o reteta delicioasa de tiramisu - Tiramisu reţetă originala

Tiramisu reţetă originala
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.