Macinam fin biscutii la robot, sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul, cacaoa si margarina. Lasam pana la punctul de fierbere.
Lasam putin la racit, dar nu de tot. Turnam siropul peste biscuitii macinati. Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii. Cu o lingura luam din pasta de biscuiti, punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.
Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos. Lasam la frigider pana se racesc bine.
Iata o reteta delicioasa de tiramisu - Tiramisu reţetă originala
Tiramisu reţetă originala• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.