Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul.
Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim putem adauga un plic de gelatina), apoi lasam sa se raceasca foarte bine.
Perlele de tapioca le spalam bine, dupa care le punem la hidratat in apa rece cca 1 ora.
Scurgem perlele de apa si adaugam intr-un ceaun/oala, laptele si zaharul.
Fierbem amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final adaugam esenta de vanilie si amestecam.
Adaugam in boluri sos de capsune, budinca de tapioca.
Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura