Adaugati zaharul si orezul in vasul cu laptele cald de pe foc si fierbeti in continuare, amestecand, pana ce orezul este facut si laptele aproape in intregime absorbit. Dati deoparte, puneti aromele si lasati la racit, acoperit.
Intre timp, frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanilie, inglobati faina si amidonul, apoi subtiati cu laptele usor caldut.
Fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dati vasul deoparte, acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit. Opriti putina crema pentru servit.
Inglobati crema de vanilie in orez amestecand cu grija, prin rasturnare, sa nu sfaramati boabele de orez, apoi turnati in pahare sau cupe. Decorati fiecare portie cu crema pusa deoparte, pudrati cu scortisoara si dati la rece pentru cel putin 1 ora inainte de a fi servita.
Pana de curand, acest fel de mancare a fost pentru mine o necunoscuta. Auzisem de ea, dar nu mancasem niciodata. Si...
Indian Chicken CurryEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj