Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.
Din momentul fierberii tinem 3 min. apoi scurgem fideaua de apa folosind o strecuratoare.
Punem fideaua intr-un vas mai incapator si adaugam rand pe rand(amestecand de fiecare data usor)smantana,branza de vaci,coaja rasa de lamaie,esenta de rom,ouale,zaharul ,laptele si stafidele.
Ungem o tava(eu am folosit una rotunda cu diametrul de 30 cm)cu unt si turnam compozitia de mai sus.
Batem bine cele 2 oua si le rasturnam peste budinca.
Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade, timp de circa 30 min.
Scoatem din cuptor,lasam sa se racoreasca in tava,apoi pudram cu zahar pudra si mai apoi taiem.
Se poate servi atat calda cat si rece,cu dulceata,cu frisca sau pur si simplu ca atare.
Sa aud eu comentarii ca de unde ceapa si usturoi verde acum... :P Ete ca reteta e mai expirata.. da` daca n-am timp domne`,...
Tocanita de porc cu ceapa si usturoi verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj